02 Μάι 2024
READING

Trending Now: Lenovo Kiss Me

2 MIN READ

Trending Now: Lenovo Kiss Me

Trending Now: Lenovo Kiss Me

Σε έναν κόσμο που συνεχώς αλλάζει, τα trends κυριαρχούν. Έτσι το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει τα trends που κυριαρχούν σήμερα, δίνοντας μία ιδέα για το αύριο.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα Formula 1 του 2019, πολλοί είδαν τον Sebastian Vettel να σηκώνει και να φιλάει το τρόπαιο, μια συνηθισμένη εορταστική χειρονομία σε πολλά αθλήματα. Η ενέργεια αυτή προκάλεσε ανησυχίες σχετικά με την καθαριότητα του τροπαίου. Ωστόσο, μια καινοτομία στο Grand Prix της Ιαπωνίας στις 24 Σεπτεμβρίου 2023 προσέφερε μια μοναδική εκδοχή αυτής της παράδοσης.

Η Lenovo, χορηγός του Grand Prix της Ιαπωνίας και του επερχόμενου Grand Prix των ΗΠΑ, συνεργάστηκε με μια εταιρεία σχεδιασμού για τη δημιουργία ενός πραγματικά ξεχωριστού τροπαίου που ανταποκρίνεται στο φιλί του νικητή. Καθώς οι οδηγοί δείχνουν συνήθως στοργή στα τρόπαιά τους, αυτό σχεδιάστηκε για να “ενεργοποιείται” μετά από μια τέτοια χειρονομία.

Το τρόπαιο της Lenovo χρησιμοποιεί ενδεικτικές λυχνίες για να καθοδηγήσει τον πρωταθλητή σε ένα συγκεκριμένο σημείο με την ένδειξη “Kiss Me”. Μόλις ο νικητής φιλήσει αυτό το σημείο, το τρόπαιο φωτίζεται, εμφανίζοντας τα χρώματα της εθνικής του σημαίας. Στο Grand Prix της Ιαπωνίας, το τρόπαιο έδειξε τα χρώματα της Ολλανδίας προς τιμήν της νίκης του Max Verstappen.

Η καινοτομία του τροπαίου προέρχεται από την τεχνολογία μικροδιακοπτών ευαίσθητων στην αφή. Ο σχεδιασμός του είναι εμπνευσμένος από το σχήμα της εισαγωγής αέρα στα μονοθέσια της F1, ενώ ένα παραμετρικό αντιπροσωπεύει το λογότυπο της μάρκας Lenovo. Οι φίλοι της F1 θα μπορέσουν να δουν ξανά το τρόπαιο που ενεργοποιείται με το φιλί στις 21 Οκτωβρίου στην τελετή απονομής του Grand Prix των ΗΠΑ στο Austin του Τέξας.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.