02 Μάι 2024
READING

Νέα καμπάνια για το Super Market Κρητικός από την Grey Athens

2 MIN READ

Νέα καμπάνια για το Super Market Κρητικός από την Grey Athens

Νέα καμπάνια για το Super Market Κρητικός από την Grey Athens

Το Super Market Κρητικός παρουσίασε μια νέα, συναρπαστική καμπάνια, που επιμελήθηκε σχολαστικά η Grey Athens, μέλος του ομίλου Wunderman Thompson. Αυτή η σαγηνευτική πρωτοβουλία ζωντανεύει όλα εκείνα που κάνουν τον Κρητικό να ξεχωρίζει καθημερινά για τους πελάτες του. Και ρίχνει φως στη σύγχρονη φύση της βαθιάς ανθρώπινης σχέσης που έχει τις ρίζες της στη φροντίδα και την υποστήριξη που καλλιεργεί ο Κρητικός με τους πελάτες του, και η οποία αποτυπώνεται σε τρεις συναρπαστικές αφηγήσεις που αποτελούν τις ισάριθμες ταινίες της καμπάνιας στην τηλεόραση και τα Social Media.

Σε μια εποχή όπου οι καταναλωτές αναζητούν τρόπους να διατηρήσουν την ποιότητα ζωής τους μέσα σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο τοπίο, ο Κρητικός δίνει τις απαντήσεις. Απλά και καθαρά, με ειλικρίνεια και αισιοδοξία. Και κυρίως, απαντήσεις που μεταφράζονται σε ανθρώπινη υποστήριξη και φροντίδα, σαν αυτή που θα έδινε ένας φίλος.

Ο πρωταρχικός στόχος αυτής της νέας καμπάνιας είναι να αναδείξει αυτόν τον βαθύ ανθρώπινο δεσμό, ο οποίος εκφράζεται μέσα από τον φακό τριών διαφορετικών ταινιών με πρωταγωνιστή έναν Κρητικό φίλο. Αυτός ο Κρητικός φίλος ενσαρκώνει την ουσία της κατανόησης και της ακλόνητης υποστήριξης, που εκτείνεται σε διάφορες πτυχές της ζωής, συμπεριλαμβανομένης της επιθυμίας να γευτεί κανείς αυθεντικά τοπικά προϊόντα.

Έτσι και το Super Market Κρητικός με τις υπηρεσίες του, κάνει τους πελάτες να αισθάνονται σαν στο σπίτι τους, προσεγγίζοντας περισσότερες γειτονιές σε όλη την Ελλάδα. Όπως ένας αληθινός φίλος, φροντίζει ώστε το καλάθι αγορών μας να είναι πάντα γεμάτο με όλα όσα είναι απαραίτητα για τη ζωή μας. Αυτός ο κρητικός φίλος στέκεται στο πλευρό μας, κάθε μέρα.

Η ολοκληρωμένη καμπάνια περιλαμβάνει τρία τηλεοπτικά σποτ, διαφημιστικό υλικό εντός των καταστημάτων, καθώς και ψηφιακά και out-of-home μηνύματα. Ταυτόχρονα, εισάγει μια σαρωτική ανανέωση όλων των υλικών επικοινωνίας, αντικατοπτρίζοντας το διαρκώς εξελισσόμενο ταξίδι της μάρκας. Αυτές οι ταινίες, επιδέξια σχεδιασμένες από την Bright Shoe και σκηνοθετημένες από τον Πάνο Κορώνη, ζωντανεύουν αυτή τη συγκινητική αφήγηση.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.