03 Μάι 2024
READING

Trending Now: AR-Powered Architecture Apps

2 MIN READ

Trending Now: AR-Powered Architecture Apps

Trending Now: AR-Powered Architecture Apps

Σε έναν κόσμο που συνεχώς αλλάζει, τα trends κυριαρχούν. Έτσι το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει τα trends που κυριαρχούν σήμερα, δίνοντας μία ιδέα για το αύριο.

Ένα νέο application που χρησιμοποιεί την τελευταία λέξη της τεχνολογίας AR για τη μέτρηση και τη δημιουργία τρισδιάστατων μοντέλων οποιουδήποτε εσωτερικού χώρου, χωρίς την ανάγκη λέιζερ ή μετροταινίας, έκανε την εμφάνισή του. Πρόκειται για το PLNAR.

Η εφαρμογή αυτή επιτρέπει στους χρήστες να κάνουν μετρήσεις οποιουδήποτε δωματίου ή τοίχου, να δημιουργούν 2D και 3D σχέδια δωματίων, να συμπεριλαμβάνουν και να μετρούν κατασκευές όπως νησίδες και σκάλες, να σχολιάζουν τα χαρακτηριστικά του χώρου, να λαμβάνουν το εμβαδόν, την περίμετρο και την επιφάνεια τοίχου ενός δωματίου, να συνδυάζουν πολλαπλά δωμάτια σε ένα ενιαίο έργο, να επισυνάπτουν φωτογραφίες σε ένα έργο, να δημιουργούν μια Pro Report και να την μοιράζονται με άλλους και να βλέπουν μια διαδραστική 3D άποψη του χώρου τους. Οι χρήστες μπορούν επίσης να δημιουργήσουν ένα αρχείο 3D CAD του δωματίου τους και να αποθηκεύσουν όλες τις πληροφορίες του έργου στο cloud.

Οι μετασχηματιστικές δυνατότητες του PLNAR επεκτείνονται σε διάφορους κλάδους, όπως η βελτίωση σπιτιού, ο εσωτερικός σχεδιασμός, η ασφάλιση και το real estate, προαναγγέλλοντας μια νέα εποχή αποτελεσματικότητας και καινοτομίας. Για τους εργολάβους κατοικιών, πρόκειται για ένα εργαλείο που όχι μόνο εξοικονομεί χρόνο και πόρους, αλλά και μαγεύει τους πελάτες, εκσυγχρονίζει το ταξίδι των πωλήσεων και ενισχύει τα ποσοστά κλεισίματος των πωλήσεων. Για τους ιδιοκτήτες σπιτιού που ξεκινούν έργα DIY, εξασφαλίζει ακριβείς εκτιμήσεις εργολάβων και επιταχύνει τους διακανονισμούς απαιτήσεων για το σπίτι.

Το PLNAR λειτουργεί ως ισχυρός σύμμαχος για τις επιχειρήσεις οικιακών προϊόντων, αυξάνοντας τις πωλήσεις δαπέδων, παραθύρων και ντουλαπιών βελτιστοποιώντας τη διαδικασία εκτίμησης πωλήσεων. Στον ασφαλιστικό τομέα, αποτελεί ένα τρομερό πλεονέκτημα, περιορίζοντας τους κύκλους των απαιτήσεων, ελαχιστοποιώντας τα σφάλματα και διευκολύνοντας τη δημιουργία ακριβών, ψηφιοποιημένων εκτιμήσεων, επιτρέποντας έτσι την ομαλότερη ρύθμιση των απαιτήσεων μέσω εμπλουτισμένων σχολίων, ενοποιημένων μετρήσεων και συναρπαστικών τρισδιάστατων μοντέλων.

Για τους υποψήφιους αγοραστές και πωλητές κατοικιών, το PLNAR αναβαθμίζει την εμπειρία, παρέχοντας μια πλούσια, καθηλωτική εξερεύνηση των ακινήτων μέσω των ρεαλιστικών τρισδιάστατων αποδόσεών του.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.