03 Μάι 2024
READING

Νέα καμπάνια για τα Coffee Berry από την Brands & Brains

1 MIN READ

Νέα καμπάνια για τα Coffee Berry από την Brands & Brains

Νέα καμπάνια για τα Coffee Berry από την Brands & Brains
1 MIN READ
03 Μάι 2024

Στα Coffee Berry γνωρίζουν την ανυπομονησία γι’ “αυτήν την πρώτη γουλιά” καφέ κάθε πρωί. Ξέρουν πόσο πολύ οι άνθρωποι απολαμβάνουν να περνούν τα πρωινά με τους αγαπημένους τους. Και είναι σίγουροι ότι όταν οι άνθρωποι έχουν μια συνάντηση στο γραφείο, θέλουν να είναι λίγο πιο όμορφη.

Για το λόγο αυτό, φροντίζουν ώστε όλες αυτές οι στιγμές να ενισχύονται με τον καφέ και την ποικιλία γλυκών και αλμυρών επιλογών που προσφέρουν. Αυτή η γνώση είναι η βάση πάνω στην οποία χτίστηκε το concept της καμπάνιας από την Brands & Brains για τα Coffee Berry, με την παραγωγή να αναλαμβάνει η Parasol και τη σκηνοθεσία ο Στάθης Μουρδουκούτας.

Η καμπάνια περιλαμβάνει τρία τηλεοπτικά σποτ – τόσο μικρά, απολαυστικά και feel-good, όσο ένα “σφηνάκι” εσπρέσο από τα Coffee Berry. Η επικοινωνία θα “τρέξει” στην τηλεόραση και σε ψηφιακό περιβάλλον (YouTube, Facebook, Instagram, TikTok, programmatic, web TV, search).

Στην τηλεόραση η καμπάνια έχει προγραμματιστεί να διαρκέσει δυναμικά μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου, ενώ στα υπόλοιπα μέσα θα συνεχιστεί. Την ίδια στιγμή, η Brands & Brains σχεδιάζει τις κατάλληλες προσαρμογές, για να ευθυγραμμιστεί η καμπάνια με το εορταστικό πνεύμα των Χριστουγέννων.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.