02 Μάι 2024
READING

Campaign of the Day: Vision Mate

1 MIN READ

Campaign of the Day: Vision Mate

Campaign of the Day: Vision Mate

Στην Καμπάνια της Ημέρας, το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει μια διαφήμιση που ξεχώρισε με τη δημιουργικότητά της και μπορεί να εμπνεύσει δημιουργώντας συζήτηση γύρω από το μήνυμα που επικοινωνεί.

Η Volvo, γνωστή για την εστίασή της στην ασφάλεια, αναγνωρίζει τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν τα άτομα με προβλήματα όρασης και οι τυφλοί στην καθημερινή τους μετακίνηση. Παρά τη χρήση παραδοσιακών βοηθημάτων όπως ο ηχοεντοπισμός, τα μπαστούνια και οι σκύλοι οδηγοί, ένας ανησυχητικός αριθμός αυτών των ατόμων εξακολουθεί να έχει συγκρούσεις και πτώσεις, που συχνά οδηγούν σε σοβαρούς τραυματισμούς.

Για την καταπολέμηση αυτού του προβλήματος, η Volvo παρουσιάζει το “Vision Mate”, μια καινοτόμο εφαρμογή σχεδιασμένη ειδικά για άτομα με προβλήματα όρασης. Αξιοποιώντας την προηγμένη τεχνολογία LiDAR, η οποία προηγουμένως ήταν αποκλειστική για τα αυτόνομα αυτοκίνητα της Volvo, σε συνδυασμό με την τεχνητή νοημοσύνη, το Vision Mate στοχεύει να βελτιώσει την προσβασιμότητα και την ασφάλεια για τα άτομα με προβλήματα όρασης.

Αυτή η πρωτοποριακή εφαρμογή υπογραμμίζει τη δέσμευση της Volvo να επεκτείνει την τεχνογνωσία της στον τομέα της ασφάλειας πέρα από την αυτοκινητοβιομηχανία, απευθείας στα χέρια εκείνων που τη χρειάζονται περισσότερο.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.