02 Μάι 2024
READING

Campaign of the Day: Go Beyond, It’s Literally the Least You Can Do

2 MIN READ

Campaign of the Day: Go Beyond, It’s Literally the Least You Can Do

Campaign of the Day: Go Beyond, It’s Literally the Least You Can Do

Στην Καμπάνια της Ημέρας, το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει μια διαφήμιση που ξεχώρισε με τη δημιουργικότητά της και μπορεί να εμπνεύσει δημιουργώντας συζήτηση γύρω από το μήνυμα που επικοινωνεί.

Η Beyond Meat, πρωτοπόρος στον κλάδο του plant-based meat, ξεκίνησε μια νέα εκστρατεία marketing με τίτλο “Literally the least you can do”, για την προώθηση του νέου προϊόντος της, Beyond Steak.

Η καμπάνια έρχεται πάνω στην ώρα, καθώς αυτή την περίοδο οι άνθρωποι παίρνουν αποφάσεις για το νέο έτος – αποφάσεις που συχνά αθετούν. Η γκάμα της Beyond Meat, και ιδιαίτερα η μπριζόλα Beyond Steak, η οποία έχει αναγνωριστεί από την Αμερικανική Καρδιολογική Εταιρεία ως τρόφιμο υγιεινό για την καρδιά και πληροί τις διατροφικές οδηγίες του προγράμματος Better Choices for Life της Αμερικανικής Διαβητολογικής Εταιρείας, κάνει την τήρηση αυτής της απόφασης πιο εφικτή.

Στην καμπάνια πρωταγωνιστεί ο ηθοποιός και παραγωγός Rizwan Manji, ο οποίος είναι γνωστός από την ερμηνεία του ως Ray Butani στο Schitt’s Creek. Ο Manji, πρωταγωνίστησε επίσης στην πρόσφατη καμπάνια της Beyond Meat “This Changes Everything”, η οποία μαζί με το περιεχόμενο της μάρκας “There’s Goodness Here”, αποτελεί μέρος των ευρύτερων προσπαθειών marketing της Beyond Meat να εκπαιδεύσει τους καταναλωτές σχετικά με τα οφέλη των προϊόντων της με έναν προσιτό αλλά ενημερωτικό τρόπο.

Η καμπάνια δημιουργήθηκε από το ανεξάρτητο δημιουργικό γραφείο, Chemistry, και σκηνοθετήθηκε από τον Rich Downie της εταιρείας παραγωγής Fox Den.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.