02 Μάι 2024
READING

Trending Now: Moonwalker X Robotic Shoes

2 MIN READ

Trending Now: Moonwalker X Robotic Shoes

Trending Now: Moonwalker X Robotic Shoes

Σε έναν κόσμο που συνεχώς αλλάζει, τα trends κυριαρχούν. Έτσι το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει τα trends που κυριαρχούν σήμερα, δίνοντας μία ιδέα για το αύριο.

Πίσω στο 2022, ένα ζευγάρι μηχανοκίνητων παπουτσιών με την ονομασία Moonwalker έκανε την εμφάνισή του, υποσχόμενο να είναι το ταχύτερο ζευγάρι στον πλανήτη. . Κατασκευασμένα από την Shift Robotics, αυτά α παπούτσια προσαρμόζονται στα κανονικά μας παπούτσια και μας επιτρέπουν να γλιστράμε ομαλά, παρόμοια με το moonwalking.

Τώρα τα Moonwalker επιστρέφουν – παρουσιάστηκαν στην εκδήλωση CES 2024 ως Moonwalker X και μάλιστα βραβεύτηκαν με το βραβείο “Best of CES 2024”.

Αυτά τα ρομποτικά παπούτσια προορίζονται κυρίως για χρήση σε εμπορικούς και επιχειρηματικούς χώρους, όπως οι αποθήκες και τα εργοστάσια, όπου μπορούν να βελτιστοποιήσουν την ανθρώπινη κίνηση και να βελτιώσουν την αποδοτικότητα. Μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν στην καθημερινή ζωή, όπως το περπάτημα σε πολυσύχναστους δρόμους ή η ταχύτερη μετάβαση στη δουλειά τα πρωινά.

Σε σύγκριση με τους προκατόχους του και παρόμοια προϊόντα, όπως το Segway – Ninebot Drift W1 και το Hoverwheel, το Moonwalker X ξεχωρίζει τόσο στο σχεδιασμό όσο και στη λειτουργικότητα. Με βάρος μόλις 1.5 kg το καθένα, τα παπούτσια αυτά είναι σημαντικά ελαφρύτερα και πιο συμπαγή από την προηγούμενη έκδοσή τους. Ο αρθρωτός σχεδιασμός τους καθιστά επίσης ευκολότερη την επισκευή τους. Το σύστημα ελέγχου AI έχει αναβαθμιστεί για να παρέχει εξαιρετική ευελιξία σε στενούς χώρους και τα χαρακτηριστικά απορρόφησης κραδασμών έχουν βελτιωθεί. Ειδικότερα, ο αριθμός των τροχών σε κάθε παπούτσι έχει μειωθεί από δέκα στην αρχική έκδοση σε έξι.

Το λανσάρισμα αυτό αντιπροσωπεύει μια σημαντική πρόοδο στην προσωπική μετακίνηση, συνδυάζοντας την τεχνολογική καινοτομία με τις πρακτικές εφαρμογές.

 

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.