30 Απρ 2024
READING

«Παρθενική» e-μφάνιση του budget brand Lefties της Zara

2 MIN READ

«Παρθενική» e-μφάνιση του budget brand Lefties της Zara

«Παρθενική» e-μφάνιση του budget brand Lefties της Zara

Tην πρώτη του εμφάνιση και δη online πραγματοποίησε το budget brand Lefties, που ανήκει στον Όμιλο Inditex, ο οποίος με την σειρά του έχει υπό την σκέπη του και τα Zara.

Το καινούριο brand, που διαθέτει ενδύματα που απευθύνονται σε γυναίκες, άνδρες, παιδιά και μωρά, σε πρώτη φάση θα είναι διαθέσιμο για online πελάτες στην Ισπανία και την Πορτογαλία, με το σύνολο των κολεξιόν του να προσφέρονται online σε αμφότερες τις χώρες της Ιβηρικής.

Παράλληλα, το brand Lefties αναπτύσσει δίκτυο καταστημάτων σε εννέα συνολικά χώρες Ισπανία, Πορτογαλία, Μαρόκο, Ρωσία, Σαουδική Αραβία, Μεξικό, Κατάρ, Τυνησία και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Η διαδρομή του Lefties ξεκινά κατά τη δεκαετία του ‘90 καθώς ιδρύθηκε αρχικά ως outlet κατάστημα πώλησης ενδυμάτων Zara προηγούμενων σεζόν, έως ότου φτάσει στο σημείο σήμερα να απασχολεί δικούς της σχεδιαστές που αναπτύσσουν αποκλειστικές σειρές για το ίδιο το brand.

Η συγκεκριμένη κίνηση θα μπορούσε να προσδώσει στο Ισπανικό brand ένα πλεονέκτημα έναντι του budget-fashion γίγαντα Primark, ο οποίος μέχρι σήμερα έχει επιλέξει να μην έχει επεκταθεί στο ηλεκτρονικό εμπόριο.

Μάλιστα, η Ιρλανδική εταιρεία έχει ισχυριστεί κατά το παρελθόν πως η online πώληση δεν είναι βιώσιμη, καθώς αδυνατούσε να διατηρήσει το χαμηλό σημείο τιμής με το πρόσθετο κόστος των παραδόσεων και των επιστροφών.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.