18 Μάι 2024
READING

Campaign of the Day: Nike | Have A Beautiful Run

1 MIN READ

Campaign of the Day: Nike | Have A Beautiful Run

Campaign of the Day: Nike | Have A Beautiful Run

Στην Καμπάνια της Ημέρας, το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει μια διαφήμιση που ξεχώρισε με τη δημιουργικότητά της και μπορεί να εμπνεύσει δημιουργώντας συζήτηση γύρω από το μήνυμα που επικοινωνεί.

Η Nike κυκλοφόρησε μια εμπνευσμένη διαφήμιση στην οποία ο Eliud Kipchoge, που θεωρείται ο καλύτερος μαραθωνοδρόμος στην ιστορία, καθοδηγεί μια συναθλήτριά του στο ταξίδι της στην ύπαιθρο. Με τίτλο “Have A Beautiful Run”, η διαφήμιση αναδεικνύει τη θετική και ήρεμη προσέγγιση του Kipchoge.

Το spot, που επιμελήθηκε η Wieden+Kennedy London, ξεκινά με την πρωταγωνίστρια να φοράει ένα ζευγάρι φουτουριστικά γυαλιά ηλίου, τα οποία φέρνουν μαγικά έναν γιγαντιαίου μεγέθους Kipchoge στην προοπτική της, ο οποίος την παρακινεί με ενθαρρυντικά λόγια. Τη διαβεβαιώνει: “Βλέπεις μαγεία, όχι χιλιόμετρα”, ενθαρρύνοντάς την να δίνει λιγότερη σημασία στην κούρασή της.

Γνωστός ως ο μοναδικός δρομέας στην ιστορία που έχει τρέξει μαραθώνιο σε λιγότερο από δύο ώρες, ο Kipchoge πέτυχε την πέμπτη του νίκη σε μαραθώνιο, στο BMW Berlin Marathon την περασμένη εβδομάδα.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.