17 Μάι 2024
READING

Μια συνέντευξη με τον κ. Σωτήρη Σιγάλα ,Γενικό Διευθυντή του Neo Plaza στην Κύπρο

3 MIN READ

Μια συνέντευξη με τον κ. Σωτήρη Σιγάλα ,Γενικό Διευθυντή του Neo Plaza στην Κύπρο

Μια συνέντευξη με τον κ. Σωτήρη Σιγάλα ,Γενικό Διευθυντή του Neo Plaza στην Κύπρο

1.Πείτε μας τα κύρια χαρακτηριστικά του νέου project,εκπτωτικού χωριού NEO PLAZA?

To Neo Plaza θα είναι ένα open air εκπτωτικό και ψυχαγωγικό κέντρο υψηλών προδιαγραφών αντίστοιχο των εκπτωτικών χωριών στην Ευρώπη και την Αμερική, που δίνουν την δυνατότητα στους καταναλωτές να αγοράσουν τις αγαπημένες τους κορυφαίες μάρκες σε χαμηλές τιμές όλο τον χρόνο. Κατά συνέπεια θα λειτουργήσει συμπληρωματικά και όχι ανταγωνιστικά στα εμπορικά κέντρα κλειστού τύπου.  Την ίδια στιγμή ο open air χαρακτήρας του, δίνει την δυνατότητα για σημαντικά καλύτερες εμπορικές συμφωνίες σε οτι αφορά τους tenants σε σχέση με τα κλειστά εμπορικά. 

2.Ποια brands θα φιλοξενήσει το εκπτωτικό “χωριό”?

Υπάρχει έντονο ενδιαφέρον τόσο από την Κύπρο όσο και από το εξωτερικό σε οτι αφορά τα brands που θα φιλοξενηθούν στο εκπτωτικό χωριό. Σε αυτήν την φάση καταγράφουμε το συγκεκριμένο ενδιαφέρον χωρίς να προχωράμε σε δεσμευτικές συμφωνίες, καθώς ο στόχος είναι να δημιουργηθεί το κατάλληλο ‘’tenant mix’’ ώστε να προσφέρουμε στους επισκέπτες μας μια μοναδική εμπερία αγορών, διασκέδασης και ψυχαγωγίας.  Στα πλαίσια των παραπάνω, στόχος είναι η παρουσία brands που θα εμφανιστούν για πρώτη φορά στην Κυπριακή αγορά σε συνδιασμό με αγαπημένες μάρκες που υπάρχουν ήδη. 

3.Πότε θα ανοίξει το εκπτωτικό “χωριό”?

Το εκπτωτικό χωριό αναμένεται να ανοίξει τις πύλες του για το κοινό τον Απρίλιο του 2020. Η κατασκευαστική φάση, θα ξεκινήσει τον Ιούνιο – Ιούλιο του 2019 ώστε να τηρηθεί το χρονοδιάγραμμα που υπάρχει.

4.Ποιες ανάγκες θα καλύψει?

Το Neo Plaza ως εκπτωτικό χωριό, θα συνδιάζει τον μοναδικό αρχιτεκτονικό του χαρακτήρα με παραδοσιακά Κυπριακά στοιχεία και μοντέρνα σχεδίαση, με την ύπαρξη χώρων αναψυχής και ψυχαγωγίας ώστε να αποτελεί εναν – all day –  προορίσμο για  την οικογένεια και πόλο έλξης τουριστών.  

5.Ποιες δραστηριότητες για παιδιά και γονείς θα έχει? Θα υπάρχουν εστιατόρια και χώροι αναψυχής?

Το Neo Plaza θα είναι ένας προορισμός αγορών, ψυχαγωγίας και διασκέδασης  για όλη την οικογένεια.  Κατά συνέπεια πέρα απο τα εμπορικά καταστήματα, στο εκπτωτικό χωριό θα υπάρχουν καταστήματα εστίασης, καφέ και ένας παιδότοπος ευελπιστούμε μοναδικός για τα Κυπριακά δεδομένα. 

6.Οι τιμές θα είναι διαφορετικές από τα καταστήματα?

Οι εμπορικές συμφωνίες με τους tenants ορίζουν  ξεκάθαρα ότι θα παρέχεται έκπτωση στους καταναλωτές 35% εώς 70% στα προϊόντα όλο τον χρόνο, με την αναγραφή αρχικής και τελικής τιμής, ώστε οι επισκέπτες μας να γνωρίζουν το όφελος και το ποσοστό έκπτωσης  που θα έχουν σε κάθε αγορά τους.  

7.Με ποιο τρόπο θα ωφελήσει την Κυπριακή οικονομία το έργο?

Το Neo Plaza αναμένεται να δημιουργήσει 200 νέες θέσεις εργασίας με την έναρξη της λειτουργίας του. Επιπρόσθετα με την συνολική επένδυση για την κατασκευή του, θα υπάρχει όφελος για διάφορους τομείς της οικονομίας αλλά και για την τοπική κοινωνία της περιοχής. 

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.