18 Μάι 2024
READING

Plantagen | η μεγαλύτερη αλυσίδα με είδη κήπου στη Σκανδιναβία

1 MIN READ

Plantagen | η μεγαλύτερη αλυσίδα με είδη κήπου στη Σκανδιναβία

Plantagen |  η μεγαλύτερη αλυσίδα με είδη κήπου στη Σκανδιναβία

Η Plantagen είναι η μεγαλύτερη αλυσίδα με είδη κήπου στη Σκανδιναβία με πάνω από 145 καταστήματα στη Σουηδία, τη Νορβηγία και τη Φινλανδία.

Η επιχειρηματική ιδέα είναι να προσφέρει έμπνευση σε προσιτές τιμές, σε συνδυασμό με μια μεγάλη ποικιλία από ό, τι χρειάζεστε για τους χώρους πρασίνου στο σπίτι -με πάνω από 12 εκατομμύρια πελάτες τον χρόνο.

Η Plantagen θέλει να καταστήσει ελκυστικούς τους κήπους και χώρους πρασίνου και να είναι προσβάσιμοι για όλους τους συνδυασμούς κόστους και ευκολίας χρήσης.

Η αποστολή της εταιρείας είναι να βελτιώσει τη ζωή με τα φυτά για τους ανθρώπους.

Το πάθος για τα φυτά συνδυάζεται επίσης με ένα πάθος για τους ανθρώπους και το περιβάλλον, με τη βιωσιμότητα ως αναπόσπαστο μέρος της επιχειρηματικής στρατηγικής.

Η ιδέα ονομάστηκε ως το “The Green IKEA”, μεγάλα κέντρα κήπου που βρίσκονται σε υπερμεγέθεις γυάλινες αίθουσες.

Οι παρουσιάσεις γίνονται σε στιλ IKEA, με περιοχές με έμπνευση και οθόνες με εμφάνιση. Οι ελκυστικές προσφορές και οι μεγάλες πινακίδες τιμών δημιουργούν έμπνευση και μια ξεκάθαρη ατμόσφαιρα αξίας.

Ο ιδιοκτήτης της εταιρείας-το fund EQT πώλησε την Plantagen 300 εκατ. Ευρώ.

Το νέο αυτό concept επαναπροσδιόρισε την κατηγορία του κήπου στη Σκανδιναβία και πολλοί έχουν προσπαθήσει να αντιγράψει το concept του Plantagen.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.