18 Μάι 2024
READING

7Up και Coca-Cola marketing events

3 MIN READ

7Up και Coca-Cola marketing events

7Up και Coca-Cola marketing events

7Up

Δομή event
Το ποτό που ανήκει στην PepsiCo έχει συνεργαστεί με εταιρείες όπως η DeVries Global και η Impero και η εταιρείας παραγωγής ΙD.



Κοινωνικό αποτύπωμα

Το @ 7UP έχει 111.000 οπαδούς στο Twitter, 6.2 εκατομμύρια “like” στο Facebook και 52.300 οπαδούς στο Instagram.



Πρόσφατες καμπάνιες


Η 7Up σχεδίασε ένα London Routemaster για να προωθήσει την sugar-free παραλλαγή 7Up Free ως μέρος της ευρύτερης παγκόσμιας εκστρατείας ” Feels good to be you “.

Το λεωφορείο είχε τα έργα της διάσημης τεχνίτριας του πλεξίματος, Magda Sayeg, με ένα μάλλινο κάλυμμα πάνω από το λεωφορείο από πάνω προς τα κάτω. Το λεωφορείο ταξίδεψε γύρω από το Λονδίνο παρέχοντας στους αγοραστές δείγματα του αναψυκτικού.

Για μια καμπάνια που ξεκίνησε στο Μπουένος Άιρες και η οποία έτρεξε στη Λατινική Αμερική, η 7Up δημιούργησε ένα γιγάντιο θερμόμετρο σε μια διαδραστική πινακίδα πάνω σε ένα container.

Αυτό κατέγραφε τα σχόλια σχετικά με τη ζέστη σε πραγματικό χρόνο στο Twitter από διάφορες χώρες της Λατινικής Αμερικής.

Κάθε φορά που η βελόνα έφτανε στην κόκκινη ζώνη, το container άνοιγε, παρέχοντας παγωμένες 7Ups στους περαστικούς.

Τελευταία καμπάνια

Η Britvic, η οποία διανέμει το αναψυκτικό στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία, αναβίωσε το χαρακτήρα κινουμένων σχεδίων Fido Dido για την προώθηση της 7Up Free ως μέρος ενός διήμερου pop-up που έλαβε χώρα στα τέλη Ιουλίου.

Οι επισκέπτες θα μπορούσαν να δοκιμάσουν μια σειρά από χαλαρωτικές δραστηριότητες, συμπεριλαμβανομένης μιας αιώρας, να χαλαρώσουν ή να παρακολουθήσουν το doodle των καλλιτεχνών και να χαλαρώσουν με μουσική της δεκαετίας του 1990.

Coca-Cola

Δομή event
Η Coca-Cola συνεργάστηκε με οργανισμούς όπως η Mission, η M&C Saatchi Sport & Entertainment, η Top Spot και η Grand Visual.

Κοινωνικό αποτύπωμα
Στο Twitter, το @CocaCola έχει 3.34 εκατομμύρια οπαδούς, ενώ το @CocaColaGB έχει 147.000 οπαδούς. Η σελίδα στο Facebook έχει 107,4 εκατομμύρια “like” ενώ στο Instagram υπάρχουν 2,6 εκατομμύρια οπαδοί.

Πρόσφατες καμπάνιες
Η Coca-Cola της Μεγάλης Βρετανίας έφερε στη ζωή τη συνεργασία της με την Premier League με μια διοργάνωση με τρόπαια, η οποία ξεκίνησε τον Απρίλιο.

Προσφέρθηκε στους οπαδούς η ευκαιρία να τραβήξουν τη φωτογραφία τους με το τρόπαιο της Premier League και να λάβουν μέρος σε εμπειρίες με θέμα το ποδόσφαιρο.

Η περιοδεία πραγματοποιήθηκε σε ένα διώροφο λεωφορείο, το οποίο ήταν εξοπλισμένο με σκηνή και DJ, καθώς και ένα πάτωμα gaming της FIFA.

Υπήρχε επίσης μια δραστηριότητα “Take the mic”, όπου οι οπαδοί μπορούσαν να ανακαλέσουν μερικές από τις πιο ιστορικές στιγμές της Premier League. Επιπλέον, θρύλοι του ποδοσφαίρου εμφανίστηκαν στη σκηνή για live Q & A συνεδρίες.

Πέρυσι, η Coca-Cola προσέφερε τατουάζ σε ανθρώπους ηλικίας άνω των 70 ετών σε ένα pop-up  σαλόνι που εγκαινίασε ο Professor Green και η γιαγιά του, η Pat.

Η μονοήμερη εκδήλωση στο Λονδίνο ήταν μέρος της καμπάνιας της Zero Sugar TV της Coca-Cola, η οποία φιλοξένησε τον κ. Hadley, τον κάτοικο ενός οίκου ευγηρίας, που δοκίμασε το αναψυκτικό για πρώτη φορά.

Αυτό τον οδήγησε να σκεφτεί άλλες νέες εμπειρίες, συμπεριλαμβανομένου του να κάνει ένα τατουάζ.

Τελευταία καμπάνια

Η Coca-Cola ξεκίνησε ένα κατάστημα με βιντεοπαιχνίδια Stranger Things στο Shoreditch του Λονδίνου νωρίτερα αυτό το μήνα για να σηματοδοτήσει την κυκλοφορία της τρίτης σεζόν.

Το pop-up μιας ημέρας αναπαρήγαγε το Palace Arcade από την σειρά, με τους επισκέπτες να μπορούν να κερδίσουν έπαθλα μέσω ενός leaderboard live τυχερών παιχνιδιών, καθώς και να βγάλουν φωτογραφίες με θέμα το Stranger Things και να κάνουν γευστικές δοκιμές της Coca-Cola Zero Sugar.

Το κατάστημα περιείχε επίσης έναν μυστικό ανάποδο κόσμο – η είσοδος δόθηκε μόνο σε όσους είχαν καλή γνώση της σειράς. Οι πρώτοι 800 παρευρισκόμενοι που μπήκαν στο event ανταμείφθηκαν με ένα κουτάκι limited-edition ανάποδη Coca-Cola x Stranger Things.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.