21 Μάι 2024
READING

Το PayPal εξαγοράζει την εταιρεία ηλεκτρονικού εμπορίου Honey για 4 δισεκατομμύρια δολάρια

2 MIN READ

Το PayPal εξαγοράζει την εταιρεία ηλεκτρονικού εμπορίου Honey για 4 δισεκατομμύρια δολάρια

Το PayPal εξαγοράζει την εταιρεία ηλεκτρονικού εμπορίου Honey για 4 δισεκατομμύρια δολάρια

Το PayPal συμφώνησε να πληρώσει 4 δισεκατομμύρια δολάρια για την εταιρεία Honey Science Corporation, σηματοδοτώντας τη μεγαλύτερη εξαγορά μέχρι σήμερα.

Η Honey η οποία διαθέτει σήμερα 17 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες μηνιαίως, είναι μια τεχνολογική εταιρεία ηλεκτρονικού εμπορίου που βρίσκει αυτόματα και εφαρμόζει εκπτώσεις όταν ψωνίζουμε online.

Η υπηρεσία του μπορεί να προστεθεί στο Chrome και οι χρήστες μπορούν απλά να κάνουν κλικ στο κουμπί Honey κατά την ολοκλήρωση της διαδικασίας πληρωμής και το Honey θα ψάξει στο διαδίκτυο για εκπτωτικά κουπόνια και θα εφαρμόσει αυτόματα το καλύτερο.

Συνεργάζεται επίσης με το Amazon, ενημερώνοντας τους πελάτες όταν πότε είναι οι καλύτερες χρονικές περίοδοι για να αγοράσουν παρουσιάζοντάς τους ιστορικά διαγράμματα και ειδοποιώντας τους αυτόματα όταν το προιόν έρχεται σε πώληση.

Το PayPal θα προσθέσει τώρα την τεχνολογία της Honey στη δική του πλατφόρμα προϊόντων, αυξάνοντας δραματικά την εμβέλειά του σε πάνω από 300 εκατομμύρια χρήστες.

“Η Honey είναι μεταξύ των πιο μετασχηματιστικών εξαγορών στην ιστορία του PayPal”, δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος του PayPal Dan Shulman.

“Ως συνεργάτης επιλογής για τους εμπόρους μας, αυτός είναι ένας άλλος τρόπος με τον οποίο μπορούμε να τους βοηθήσουμε να οικοδομήσουν και να ενισχύσουν τις σχέσεις τους με τους πελάτες τους, να προσφέρουν εξατομικευμένες προσφορές και να αυξήσουν τις πωλήσεις.

Ο συνδυασμός της Honey και του PayPal προσθέτει μια άλλη σημαντική και ουσιαστική διάσταση στην πλατφόρμα μας δύο όψεων. “

Συνδυάζοντας τα στοιχεία και τις δυνατότητες του PayPal με την τεχνολογία της Honey μπορούν να δημιουργηθούν ισχυρές νέες εμπειρίες online shopping για τους καταναλωτές και τους εμπόρους.

Θα δοθεί η δυνατότητα στο PayPal να προσεγγίσει εκατομμύρια λιανοπωλητές και να εξυπηρετήσουν αποτελεσματικά τους καταναλωτές τους με προσφορές που προσφέρουν όλο και περισσότερη αξία.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.