18 Μάι 2024
READING

Η ιστορία δύο αδελφών που δημιούργησαν την Herschel

3 MIN READ

Η ιστορία δύο αδελφών που δημιούργησαν την Herschel

Η ιστορία δύο αδελφών που δημιούργησαν την Herschel

Ο Lyndon και ο μεγαλύτερος αδελφός του, Jamie, 41 ετών, άρχισαν να εργάζονται  για τα πρώτα προιόντα της Herschel Supply Company το 2009.

Έίχαν δουλέψει στη διαφήμιση μόδας και παρατήρησαν ένα κενό στην αγορά: οι τσάντες ήταν είτε high end και ακριβές είτε πιο σπορ.

Αποφάσισαν να κάνουν μια σειρά τσαντών που θα υπήρχαν ανάμεσα σε αυτές τις δύο κατηγορίες.

Όταν οι αδελφοί εμφανίστηκαν στην πρώτη εμπορική τους έκθεση στη Νέα Υόρκη με τσάντες Herschel το 2010, οι retailers τους βομβάρδισαν.

Το 2011, ο Jamie και ο Lyndon εγκατέλειψαν τη δουλειά τους για να αφιερώσουν την πλήρη ενέργεια τους στη Herschel, που πήρε το όνομά της από μια μικρή πόλη (πληθυσμός 30 άτομα!) στον Καναδά, που οι συγγενείς τους είχαν μεταναστεύσει από τη Σκωτία πριν από έναν αιώνα.

Η ανάπτυξη δεν επιβραδύνθηκε. Το 2011, οι αδελφοί πούλησαν 8.000 τσάντες. Το 2015, πούλησαν 4,5 εκατομμύρια. Φέτος η Herschel, με έδρα στο Βανκούβερ, αναμένει να πουλήσει 8 εκατομμύρια τσάντες σε 72 χώρες.

Οι καναδοί αδελφοί βρήκαν ένα σημείο ισσοροπίας μεταξύ σχεδίου και οικονομικής προσιτότητας.

Το brand προσφέρει μεγάλη λειτουργικότητα, ενώ συνδυάζει vintage και σύγχρονα σχεδιαστικά στοιχεία που επισημαίνουν την κληρονομιά και τις τρέχουσες τάσεις ταυτόχρονα.

Οι εποχιακοί χρωματισμοί, μοτίβα και συνεργασίες ανανεώνουν συνεχώς τo brand, παρόλο που ο πυρήνας της προσφοράς βασίζεται σε μερικά τυποποιημένα κομμάτια και σιλουέτες. Η γραμμή είναι επίσης προσβάσιμη για πολλούς αγοραστές.

Η “ορατότητα” στο διαδίκτυο καθιστά ευκολότερο για τα niche και specialty brands να αναπτύξουν την αναγνωρισιμότητα και ένα κοινό που δεν θα ήταν δυνατό πριν από μια δεκαετία.

Η εταιρεία χρησιμοποιεί αποτελεσματικά τα κοινωνικά μέσα και το ψηφιακό περιεχόμενο, όπως το ταξιδιωτικό / φωτογραφικό της blog για να δημιουργήσει αφοσίωση και να δημιουργήσει μια σύνδεση με τους πελάτες.

Παρά τα εντυπωσιακά και εκρηκτικά πρώτα τους χρόνια, οι αδελφοί Cormack διατηρούν ένα σφιχτό έλεγχο στην ανάπτυξη της εταιρείας.

Ενώ η Herschel αναπτύσσεται εκθετικά, οι αδελφοί Cormack θα μπορούσαν ενδεχομένως να επιταχύνουν, αν αφήσουν τον εαυτό τους να βιαστεί.

“Υπήρξαν τόσο πολλές ευκαιρίες για εμάς να κάνουμε περισσότερα: περισσότερες κατηγορίες, περισσότερα πράγματα, και είχαμε την αντίσταση να πούμε, αργότερα », λέει ο Lyndon.

Ο Jamie επιμένει να περιμένει να μετακομίσει σε νέους χώρους μέχρι τα πάντα να είναι έτοιμα. Για παράδειγμα, η Herschel δεν δημοσίευσε εικόνα στη σελίδα του Instagram μέχρι να συγκεντρώσει 5.000 followers.

“Αν είναι να το κάνουμε αυτό, θέλουμε να εμφανιστούμε σωστά και το κάνουμε σωστά”, λέει ο Jamie. “Και είναι κάτι που συζητάμε όλη την ώρα, πώς να εμφανιστεί σωστά, πώς είναι ο καλύτερος τρόπος”.

Ήδη, η Herschel συνεργάζεται με την Coca-Cola, την Stussy, την Madewell, την Coachella και τη Disney, για να αναφέρουμε απλά κάποιες από τις εταιρίες. Επιπρόσθετα, ο καναδικός retailer έχει ασχοληθεί με νέα, καινοτόμα υφάσματα τύπου “rip-stop”.

Τα τρέχοντα πειράματα με τις νέες κατασκευές και τις σιλουέτες είναι ένδειξη ότι το brand συνεχίζει να εξελίσσεται.

Προβλέπεται ότι οι συνεργασίες θα συνεχιστούν και το  brand είναι πιθανό να συμμετάσχει στην παραγωγή άλλων αξεσουάρ.

H Herschel με 550 υπαλλήλους μέχρι σήμερα έχει 44 καταστήματα σε όλο τον κόσμο πέρα από τα σημεία πώλησης.

Τελικά, η Herschel θα μεταφερθεί σε νέες κατηγορίες προϊόντων πέρα ​​από τις τσάντες. Αλλά οι αδελφοί περιμένουν μέχρι να είναι έτοιμοι να το κάνουν – σωστά. “Δεν είμαστε αργοί”, λέει ο Jamie.

“Μπορούμε να προχωρήσουμε πολύ, πολύ γρήγορα – νομίζω ότι είμαστε ταχύτεροι από τις περισσότερες εταιρείες – αλλά, θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι θα βρεθούμε με επιτυχία στην κατηγορία αυτή και θέλουμε να είμαστε σίγουροι ότι μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά. “

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.