22 Μάι 2024
READING

H Waitrose προσφέρει virtual συνεδρίες κρασιού και γευσιγνωσίας μέσω Zoom

2 MIN READ

H Waitrose προσφέρει virtual συνεδρίες κρασιού και γευσιγνωσίας μέσω Zoom

H Waitrose προσφέρει virtual συνεδρίες κρασιού και γευσιγνωσίας μέσω Zoom

Η υπηρεσία “Wine Tasting at Home” της Waitrose παρέχει συνήθως έναν drinks expert που επισκέπτεται το σπίτι του πελάτη για μια συνεδρία γευσιγνωσίας δύο ωρών, παρέχοντας μια σειρά από κρασιά, τζιν ή ουίσκι, καθώς και προαιρετικά επιλογές  “τυριών, μπισκότων και nibbles” ανάλογα με το πακέτο.

Τώρα η Waitrose μετέφερε αυτήν την υπηρεσία στο διαδίκτυο αφού την ακύρωσε προσωρινά ενόψει της πανδημίας του κοροναϊού, επιτρέποντας στους πελάτες να επικοινωνήσουν με ειδικούς σε ποτά μέσω του Zoom.

Η συνήθης υπηρεσία επέτρεπε στους πελάτες να προσκαλούν έως και έξι επισκέπτες στη δοκιμή και ενώ μπορούν ακόμα να προσκαλούν φίλους και συγγενείς στις online γευσιγνωσίες, τώρα θα πρέπει επίσης να επιλέξουν και  άτομα που δεν έχουν γνωρίσει ποτέ.

Ως συνήθως τα ποτά θα αποστέλλονται στο σπίτι των πελατών και θα υπάρχει χρέωση 10 £ για το κάθε σπίτι, αλλά οι συνεδρίες θα μειωθούν σε 45 με 60 λεπτά.

«Οι εμπειρίες Waitrose Wine Tasting at Home ήταν απίστευτα δημοφιλείς στους πελάτες μας, οπότε είμαστε ενθουσιασμένοι που μπορούμε να τους τις προσφέρουμε διαδικτυακά», δήλωσε η διευθύντρια της Waitrose για την κατηγορία ποτών.

«Είναι ένας διασκεδαστικός και χαλαρός τρόπος για εσάς, τους φίλους και την οικογένειά σας να συναντηθείτε ουσιαστικά και να μάθετε λίγο περισσότερα για το κρασί και το τζιν.

«Η φανταστική ομάδα ειδικών μας είναι εκεί για να σας δώσει μερικές εξαιρετικές συμβουλές, είτε αυτό είναι το κρασί και πως να το συνδυάσετε με το αγαπημένο σας γεύμα, είτε πώς να φτιάξετε το τέλειο Negroni, και όλα αυτά γίνονται από την άνεση του σπιτιού σας».

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.