18 Μάι 2024
READING

Η Hyundai “βγαίνει” μπροστά με σειρά στο Tastemade

2 MIN READ

Η Hyundai “βγαίνει” μπροστά με σειρά στο Tastemade

Η Hyundai “βγαίνει” μπροστά με σειρά στο Tastemade

Η Hyundai χορηγεί ένα  four-part series streaming video στο Tastemade network που έκανε ντεμπούτο στις 3 Ιουνίου. Κάθε επεισόδιο του “The Un-Adventurers” αφηγείται την ιστορία ενός πραγματικού ατόμου που εγκαταλείπει την πατρίδα του για πρώτη φορά για να ξεκινήσει έναν φανταστικό road trip.

Ο ηθοποιός και σχολιαστής της τηλεόρασης Selema “Sal” Masekela παρουσιάζει τη σειρά, η οποία οδηγεί κάθε συμμετέχοντα στο ονειρικό του ταξίδι, ενώ συζητά πώς το ταξίδι μπορεί να εμπνεύσει την προσωπική ανάπτυξη του καθενός.

Η Hyundai θα “παρουσιάζει” τα SUV Kona, Palisade, Santa Fe, Tucson και Kona σε κάθε επεισόδιο.

Η χορηγία της Hyundai για αυτήν την σειρά βίντεο στο Tastemade σηματοδοτεί μια μετατόπιση στις προσπάθειές της για marketing μετά την πανδημία του coronavirus.

Στην ανάπτυξη του “The Un-Adventures”, η Hyundai αναφέρθηκε σε έρευνα που διαπίστωσε ότι 35 εκατομμύρια Αμερικανοί δεν έχουν εγκαταλείψει ποτέ την πολιτεία στην οποία γεννήθηκαν – και αυτό πριν από την πανδημία που οδήγησε σε περιορισμούς στα ταξίδια.

Καθώς πολλές περιοχές τελειώνουν με το lockdown και ξεκινά η καλοκαιρινή περίοδος, η Hyundai δείχνει τώρα πώς τα SUV της μπορούν να βοηθήσουν τους οδηγούς να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους και να ξεφύγουν σε ένα road trip που πάντα ονειρεύονταν. 

Η σειρά αυτών των βίντεο είναι ένα σημάδι ότι τα brands επιστρέφουν σε πιο παραδοσιακά θέματα marketing που παρουσιάζουν χαρακτηριστικά προϊόντος και όχι μόνο ανακούφιση από πανδημία.

Με αυτήν την συνεργασία η Hyundai μπορεί να προσεγγίσει το μεγάλο κοινό της Tastemade, το οποίο φτάνει τους 300 εκατομμύρια μηνιαίους θεατές σε όλες τις μεγάλες πλατφόρμες ψηφιακών, κινητών και τηλεοπτικών streaming.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.