02 Μάι 2024
READING

Τι συμβαίνει με την Gen Z και τα προϊόντα ομορφιάς;

1 MIN READ

Τι συμβαίνει με την Gen Z και τα προϊόντα ομορφιάς;

Τι συμβαίνει με την Gen Z και τα προϊόντα ομορφιάς;

Η Boots βλέποντας το νεανικό καταναλωτικό κοινό της να εμφανίζεται διαστακτικό ως προς τις δαπάνες που κάνει στα είδη ομορφιάς, δημιούργησε μια πλατφόρμα που ονομάζεται Boots X με σκοπό την αύξηση της αφοσίωσης των νέων στην μάρκα.

Η εταιρεία ακολούθησε την αντίληψη ότι οι καταναλωτές της Gen Z βρίσκονται σε ένα δρόμο αυτοανακάλυψης. 

Το Boots X συγκέντρωσε επιρροές από ένα μεγάλο background ανθρώπων συμπεριλαμβανομένων makeup artists , μουσικών και καταναλωτών.

Κατά την διάρκεια των πειραματικών συνεδριών οι συμμετέχοντες άλλαζαν την εμφάνιση τους , μιλούσαν για διάφορες εμπειρίες που έχουν βιώσει στην ζωή τους και ανταγωνίζονταν ο ένας των άλλον σε διάφορα challenges.

Τα βίντεο αυτά φιλοξενήθηκαν στο κανάλι Instagram του Boots και έγιναν γρήγορα  από τα πιο δημοφιλή περιεχόμενα της πλατφόρμας.

Πριν από το Boots X, οι καταναλωτές Gen Z ήταν οι λιγότεροι αφοσιωμένοι στην μάρκα συγκριτικά με όλο το άλλο καταναλωτικό κοινό.Στοχεύοντας τους καταναλωτές κάτω των 30 ετών, η καμπάνια αύξησε τις πωλήσεις προϊόντων ομορφιάς και την εγγραφή στην κάρτα Boots Advantage , πυροδοτώντας μια επανεκτίμηση της ζήτησης προϊόντων ομορφιάς στο Boots. 

 

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.