02 Μάι 2024
READING

Η Grey Goose συνδέεται με τα Grammys ως επίσημος συνεργάτης αλκοολούχων ποτών

3 MIN READ

Η Grey Goose συνδέεται με τα Grammys ως επίσημος συνεργάτης αλκοολούχων ποτών

Η Grey Goose συνδέεται με τα Grammys ως επίσημος συνεργάτης αλκοολούχων ποτών

Η μάρκα βότκας Grey Goose της Bacardi Limited έγινε πρόσφατα ο επίσημος συνεργάτης των 64ων ετήσιων βραβείων Grammy που θα μεταδοθούν στις 31 Ιανουαρίου. Η συνεργασία καλύπτει ένα πολυετές συμβόλαιο και ανακοινώθηκε μία ημέρα πριν από την έναρξη της υποβολής υποψηφιοτήτων για τα φετινά βραβεία.

Γνωστή σε όλο τον κόσμο για τα ποιοτικά συστατικά της και τη χαρακτηριστική της γεύση, η GREY GOOSE είναι περήφανη που συμμετέχει μαζί με την Recording Academy στην τιμή όλων εκείνων που έχουν δανείσει το απαράμιλλο ταλέντο τους στην καλύτερη μουσική της χρονιάς. Τα Grammys γιορτάζουν την καλύτερη μουσική, αλλά είναι επίσης μια βιτρίνα για το προσωπικό στυλ ενός καλλιτέχνη – όχι μόνο στο κόκκινο χαλί, αλλά και μέσα από τη δουλειά και τις εμφανίσεις του. Η Grey Goose, ομοίως, δίνει το δικό της προσωπικό στυλ σε κάθε κοκτέιλ και εμπειρία που δημιουργεί.

Η νέα συνεργασία της Grey Goose με τα Grammys συνδέει το όνομα της βότκας με ένα από τα σημαντικότερα τηλεοπτικά γεγονότα της χρονιάς. Η συμφωνία εκτείνεται σε πολλά χρόνια – αν και δεν αναφέρθηκε λεπτομερώς συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα – το οποίο θα μπορούσε να επιτρέψει στην Grey Goose να οικοδομήσει μια ισχυρή σχέση με την τελετή, τους καλεσμένους και το κοινό της. Επιπλέον, η συνεργασία ανακοινώθηκε την ημέρα πριν από την έναρξη της υποβολής των υποψηφιοτήτων για φέτος, μια στιγμή που έλαβε σημαντική έκταση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, την οποία η Grey Goose μπορεί να αξιοποίησε για περαιτέρω διαφήμιση.

Για την προώθηση της συνεργασίας, η Grey Goose θα ξεκινήσει μια σειρά με ψηφιακό περιεχόμενο, ζωντανές εκδηλώσεις και συνεργασίες που θα αναδεικνύουν την καλλιτεχνική δημιουργία της χρονιάς που πέρασε κάθε Δευτέρα που προηγούνται της τελετής, η οποία φέτος θα διεξαχθεί Δευτέρα αντί για την τυπική Κυριακή. Για τις ζωντανές ενεργοποιήσεις έχουν δείξει ενδιαφέρον κυρίως μάρκες αλκοολούχων ποτών που επιθυμούν να προωθήσουν τις ποιοτικές γεύσεις τους. Μια δημιουργική καμπάνια που θα καλύπτει την τηλεόραση και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης θα συνοδεύει τις δραστηριότητες, καθώς και προσφορές ηλεκτρονικού εμπορίου, συμπεριλαμβανομένου ενός κοκτέιλ κιτ περιορισμένης έκδοσης.

Για να ξεκινήσει η εναρκτήρια χρονιά αυτής της συνεργασίας, η μάρκα θα γιορτάσει το μοναδικό στυλ και την έκφραση καθενός από τους φετινούς υποψήφιους -τόσο εντός όσο και εκτός του κόκκινου χαλιού- ξεκινώντας με ένα νέο υπογεγραμμένο κοκτέιλ που επαναπροσδιορίζει τα γευστικά κοκτέιλ ‘tini’ της δεκαετίας του ’80. Η Grey Goose, η οποία γιορτάζει φέτος την 25η επέτειό της, σχεδίασε μια νέα, εμπνευσμένη από τη μουσική εκδοχή του μαρτίνι, το Passion Drop, το οποίο θα προωθήσει σε εκδηλώσεις κατά τη διάρκεια της εβδομάδας Grammy,  συμπεριλαμβανομένης της δεξίωσης των υποψηφίων και της γιορτής των Grammys, και σε επιλεγμένα μπαρ και εστιατόρια.

Η συνεργασία είναι η πιο πρόσφατη κίνηση της μάρκας βότκας, να προωθήσει το προϊόν της μέσα από θέματα μουσικής και πολιτισμού. Η μάρκα βότκας νωρίτερα αυτό το μήνα λάνσαρε το “Vive le Martini”, μια ωδή στο κλασικό ποτό Martini με ένα σποτ 30 δευτερολέπτων με πάρτι και χορό σε χορογραφία.

Αυτή η συνεργασία για την Grey Goose ακολουθεί την έναρξη της πρώτης εορταστικής καμπάνιας της μητρικής εταιρείας Bacardi Limited για το ρούμι Bacardi εδώ και χρόνια, με τίτλο “Winter Summerland“, η οποία φέρνει τροπική ζεστασιά στους ψυχρούς μήνες. Το concept της καμπάνιας περιλαμβάνει και μια out-of-home κινητοποίηση, όπου η Bacardi θα καταλάβει για μία ώρα τις διαφημιστικές πινακίδες της Times Square για να παρουσιάσει τα σποτ τον Δεκέμβριο.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.