03 Μάι 2024
READING

Ο LeBron James σε καμπάνια της Ruffles της PepsiCo

3 MIN READ

Ο LeBron James σε καμπάνια της Ruffles της PepsiCo

Ο LeBron James σε καμπάνια της Ruffles της PepsiCo

Η μάρκα τσιπς Ruffles της PepsiCo συνεργάστηκε με τον αστέρα του NBA LeBron James στην τελευταία επανάληψη της καμπάνιας “Own Your Ridges”. Ο παγκόσμιος σούπερ σταρ μεταπήδησε στην εταιρεία αναψυκτικών και σνακ μετά από σχεδόν 18 χρόνια στην αντίπαλη Coca-Cola.

Ξεκινώντας μια πολυετή συνεργασία με τη μάρκα, ο LeBron James θα πρωταγωνιστήσει σε ένα τηλεοπτικό σποτ με τίτλο “Ruffles D.N.A.” υπό τη μουσική υπόκρουση του τραγουδιού “D.N.A.” του Kendrick Lamar και έκανε το ντεμπούτο του κατά τη διάρκεια των αγώνων του NBA την ημέρα των Χριστουγέννων. Το σποτ περιλαμβάνει αληθινές ιστορίες τεσσάρων ατόμων που ξεπέρασαν εμπόδια στη ζωή τους.

Τώρα, η Ruffles και ο LeBron James εμβαθύνουν σε αυτό που σημαίνει “Own Your Ridges”, εμπνέοντας την Αμερική να αγκαλιάσει τα εμπόδια της ζωής, επειδή το ταξίδι του κάθε ανθρώπου προς την επίτευξη των στόχων του είναι αυτό που κάνει τον ίδιο και την ιστορία του μοναδική. Ο ίδιος ο LeBron James δηλώνει ενθουσιασμένος με το story της καμπάνιας Ruffles D.N.A. και με τη δυνατότητα να εμπλέξει όλο τον κόσμο με το ενδυναμωτικό της μήνυμα, καθώς ο ίδιος είναι πλήρως αφοσιωμένος στην κοινωνική αλλαγή και στον θετικό αντίκτυπο στις κοινότητες.

Όπως και με τις προηγούμενες προσπάθειες του “Own Your Ridges”, το τηλεοπτικό σποτ του LeBron James εστιάζει στην ατομικότητα, προσαρμόζοντας το θέμα για να τονίσει τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι αντιμετωπίζουν και ανταποκρίνονται στις προκλήσεις της ζωής. Το σποτ των 60 δευτερολέπτων παραπέμπει στην ανατροφή του LeBron James στο Akron του Οχάιο, μαζί με πραγματικές ιστορίες ενός τυφλού skateboarder, μιας γυναίκας barber, ενός ανύπαντρου πατέρα και ενός πρώην κατάδικου, εστιάζοντας σε μια πιο ουσιαστική, στοχευμένη κατεύθυνση από τις προηγούμενες εκστρατείες. Αυτή η κατεύθυνση υπογραμμίζεται από μια συνεργασία μεταξύ φιλανθρωπικών ιδρυμάτων.

Η πρώτη συνεργασία μεταξύ LeBron James και PepsiCo ανέδειξε ένα νέο προϊόν, το Mtn Dew Rise Energy, μια έκδοση του αναψυκτικού με περισσότερη καφεΐνη με μια διαφήμιση στην οποία πρωταγωνιστεί ο LeBron James. Το σποτ με τίτλο «The Morning Makes You» δείχνει τι θα συνέβαινε αν ο Lebron αποφάσιζε να είναι αναβλητικός τα πρωινά, φέρνοντας σε αντίθεση αυτή την εναλλακτική πραγματικότητα με τα επιτεύγματά του ως παίκτης μπάσκετ, πατέρας, επιχειρηματίας και φιλάνθρωπος.

Η επιλογή του James για την προσπάθεια της Ruffles έρχεται καθώς η PepsiCo προσπαθεί να ενισχύσει την ανάπτυξη του χαρτοφυλακίου σνακ της. Η εταιρεία κέρδισε μερίδιο αγοράς στις κατηγορίες των αλμυρών σνακ και θα μπορούσε να επιδιώξει να ενισχύσει τη θέση της, καθώς η τελευταία έξαρση του COVID-19 αναγκάζει τους καταναλωτές να συνεχίσουν να προτιμούν για σνακ οικεία comfort foods, όπως έκαναν στις αρχές της πανδημίας.

Η τελευταία προσπάθεια της PepsiCo με τον LeBron James αποδεικνύει πώς οι μάρκες, ιδιαίτερα στον κλάδο των συσκευασμένων καταναλωτικών αγαθών, εστιάζουν τις ενέργειες marketing του στον πολιτισμό και τον αθλητισμό για να ενισχύσουν βαθύτερους δεσμούς με τους νεότερους καταναλωτές.

https://www.youtube.com/watch?v=t17Csxlpp-U

 

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.