04 Μάι 2024
READING

Η Harley-Davidson συστήνεται στις νέες γενιές

3 MIN READ

Η Harley-Davidson συστήνεται στις νέες γενιές

Η Harley-Davidson συστήνεται στις νέες γενιές
1 MIN READ
03 Μάι 2024

Η Harley-Davidson λανσάρει τις “H-D Collections”

Με πάνω από 120 χρόνια τεχνογνωσίας και πολιτισμικής κληρονομιάς στο ενεργητικό της, η Harley-Davidson έχει διαμορφώσει την κουλτούρα της μοτοσικλέτας και των “χαρλεάδων”, ενώ παράλληλα έχει προωθήσει το brand της πολύ πέρα από τον κόσμο των δύο τροχών.

Τώρα η θρυλική μάρκα μοτοσικλετών ανανεώνει το τμήμα των ενδυμάτων της, λανσάροντας νέες και ξεχωριστές σειρές lifestyle ρούχων, οι οποίες καθορίζονται από την αυθεντικότητα της μάρκας.

Με την ονομασία ‘H-D Collections’, η σειρά θα ξεκινήσει επίσημα στο hdcollections.com στις 9 Μαρτίου και θα περιλαμβάνει προϊόντα, αγοραστικές εμπειρίες και συνεργασίες. Συγκεκριμένα, ξεκινά με τρεις μοναδικές σειρές προϊόντων: το Bar & Shield by Harley-Davidson, τη Harley-Davidson Originals και τη Harley-Davidson Authorized Vintage.

Διαβάστε ακόμα: H Adidas λανσάρει νέα ετικέτα μετά από 50 χρόνια για χάρη της Gen Z

Το Bar & Shield by Harley-Davidson περιγράφεται ως μια νέα, εκλεπτυσμένη σειρά προϊόντων lifestyle, εμπνευσμένη από τον μοναδικό συνδυασμό της μηχανικής, της λειτουργικότητας και της κουλτούρας της μοτοσικλέτας, ενώ η Harley-Davidson Originals αντλεί έμπνευση από την πλούσια κληρονομιά της μάρκας, προσφέροντας μια σύγχρονη εκδοχή των παλιότερων σειρών της μάρκας.

Τέλος, η Harley-Davidson Authorized Vintage αποτελεί μια συλλογή σπάνιων ενδυμάτων H-D από όλη την ιστορία της εταιρείας, τα οποία πιστοποιούνται από τους ιστορικούς της H-D με πιστοποιητικά γνησιότητας. Οι φίλοι της μάρκας θα βρουν vintage μπλουζάκια, φούτερ, αξεσουάρ, γιλέκα, μπουφάν και δερμάτινα, καθώς και μηνιαία “drops”.

Οι συνεργασίες και τα pop-ups

Οι “χαρλεάδες” θα δουν τη Harley-Davidson να συνεργάζεται με δημιουργούς και μάρκες για να γιορτάσουν μαζί το moto-culture lifestyle μέσα στο 2023. Καθώς το H-D Collections εξελίσσεται, θα παρουσιαστούν επιπλέον σειρές και συνεργασίες. Πέρα από τη διαδικτυακή διαθεσιμότητά τους, οι συλλογές H-D θα εμφανιστούν επίσης σε διάφορα pop-up καταστήματα σε επιλεγμένες πολιτιστικές εκδηλώσεις και φεστιβάλ, ξεκινώντας από το Austin του Τέξας στις 10-14 Μαρτίου.

Η επιστροφή των “τσόπερ”

Την ίδια περίοδο, η εταιρεία επαναφέρει δύο ιστορικά της μοντέλα για να γιορτάσει τα 120 χρόνια από την ίδρυσή της. Η αμερικανική μάρκα αποφάσισε να επαναφέρει το πολύ κλασικό μοντέλο της Breakout. Πρόκειται για ένα μοναδικό τσόπερ το οποίο έχει να εμφανιστεί στην γκάμα της Harley-Davidson για περισσότερα από 15 χρόνια.

Μαζί με το Breakout η Harley-Davidson παρουσίασε και τo Trike, ένα τρίτροχο όχημα το οποίο επίσης είχαμε να δούμε πολλά χρόνια στην γκάμα της εταιρείας και πλέον επανεμφανίζεται δυναμικά το 2023.

Η Harley-Davidson

Από το 1903, η Harley-Davidson έχει καθορίσει την κουλτούρα της μοτοσικλέτας με μια διευρυμένη γκάμα πρωτοποριακών, ξεχωριστών και προσαρμόσιμων μοτοσικλετών, εκτός από τις εμπειρίες οδήγησης και τα εξαιρετικά αξεσουάρ μοτοσικλέτας, τον εξοπλισμό οδήγησης και την ένδυση.

Οι οικονομικές υπηρεσίες της Harley-Davidson παρέχουν χρηματοδότηση, ασφάλιση και άλλα προγράμματα για να βοηθήσουν τους αναβάτες της Harley-Davidson να βγουν στο δρόμο.

Διαβάστε ακόμα: Δύο γυναίκες ειδήμονες εντάσσονται στο δυναμικό της Harley-Davidson αναδεικνύοντας τη μάρκα

Το όραμα της εταιρείας μοτοσυκλετών ήταν -και παραμένει- να χτίσει τον μύθο της και να ηγείται του κλάδου μέσω της καινοτομίας, της εξέλιξης και του συναισθήματος. Περισσότερο από την κατασκευή μηχανών, η Harley-Davidson αντιπροσωπεύει τη διαχρονική αναζήτηση της περιπέτειας.

Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης στρατηγικής ανάπτυξης της Harley-Davidson, το H-D Collections στοχεύει να συνδεθεί αυθεντικά με τους καταναλωτές που ταυτίζονται με το περιπετειώδες πνεύμα της Harley-Davidson. Μέσα από διαφορετικά προϊόντα, εμπειρίες και συνεργασίες, το H-D Collections επιδιώκει να τιμήσει το παρελθόν, ενώ παράλληλα οδηγεί τη μάρκα μοτοσικλετών στα επόμενα 120 χρόνια – πέρα από αυτά.

Με πληροφορίες από Retail Dive

Photo: Unsplash

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.