04 Μάι 2024
READING

Campaign of the Day: Heinz 0.57

1 MIN READ

Campaign of the Day: Heinz 0.57

Campaign of the Day: Heinz 0.57
1 MIN READ
03 Μάι 2024

Στην Καμπάνια της Ημέρας, το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει μια διαφήμιση που ξεχώρισε με τη δημιουργικότητά της και μπορεί να εμπνεύσει δημιουργώντας συζήτηση γύρω από το μήνυμα που επικοινωνεί.

Μια εμπνευσμένη και εξαιρετικά σύντομη διαφήμιση της Heinz υπενθυμίζει στους καταναλωτές ότι τα καλά πράγματα έρχονται σε αυτούς που περιμένουν.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα ταχύτητας αγωνιστικών αυτοκινήτων Pennzoil 400 στο Λας Βέγκας, η Heinz ενθάρρυνε τους λάτρεις του πρωταθλήματος των αγώνων Nascar και της δημοφιλούς κέτσαπ να λειτουργήσουν αντίθετα από τους ταχύτατους οδηγούς κατά την παρακολούθηση της διαφήμισής της.

Τους παρότρυνε να αναπαράξουν σε πολύ αργή ταχύτητα ή να παρακολουθήσουν προσεκτικά το τέλος του σποτ που διαρκούσε μόλις 0,57 δευτερόλεπτα, προκειμένου να ανακαλύψουν έναν κρυφό κωδικό κουπονιού που αφαιρούσε 5 δολάρια από τις παραγγελίες στην πλατφόρμα της DoorDash. Η καμπάνια γινόταν ακόμη πιο exclusive αφού αφορούσε τους πρώτους 6.000 θεατές που θα έπρεπε να επισκεφτούν το ειδικό site https://www.heinz.com/enjoyedslow/ που δημιουργήθηκε για το συγκεκριμένο σκοπό, να καταχωρίσουν τον κωδικό και να κερδίσουν την έκπτωσή τους.

Η καμπάνια δημιουργήθηκε από την Rethink.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.