03 Μάι 2024
READING

ΗΡΩΝ και Admine ενώνουν τις δυνάμεις τους

1 MIN READ

ΗΡΩΝ και Admine ενώνουν τις δυνάμεις τους

ΗΡΩΝ και Admine ενώνουν τις δυνάμεις τους

Το λανσάρισμα των πρωτοποριακών προγραμμάτων ΗΡΩΝ Generous της εταιρείας ενέργειας ΗΡΩΝ ανέλαβε η Admine, δημιουργώντας μια νέα καμπάνια που απευθύνεται σε όσους ανησυχούν για το λογαριασμό του ρεύματος – σε όλους.

Με tagline “Εσύ κάνεις εξοικονόμηση, ο ΗΡΩΝ σού κάνει οικονομία!”, η νέα καμπάνια προβάλει με άμεσο τρόπο τις μοναδικές επιλογές οικονομίας και τις γενναιόδωρες (generous) εκπτώσεις στον λογαριασμό του ρεύματος που μπορούν να απολαύσουν οι πελάτης της ΗΡΩΝ. Το σποτ έχει σκοπό να καθησυχάσει τις ανησυχίες του κοινού που έχει προβεί ήδη σε ενέργειες εξοικονόμησης ενέργειας με ίδια μέσα, αναφέροντας ότι με τα προγράμματα ηλεκτρικής ενέργειας Ήρων Generous, όλοι μπορούν να μείνουν ήσυχοι.

Αυτό έρχεται να επικοινωνήσουν στους νέους πελάτες -που αποτυπώνονται στο σποτ από μια νέα γυναίκα και δύο νεαρούς άνδρες- οι παλαιότεροι ικανοποιημένοι πελάτες όπως δηλώνεται μέσα από ένα ζευγάρι στη διαφήμιση που σπεύδει να μοιραστεί τα πλεονεκτήματα των προγραμμάτων ΗΡΩΝ Generous.

Η καμπάνια αναπτύσσεται στην τηλεόραση και στο digital, ενώ αναμένεται και στο ραδιόφωνο. Την παραγωγή τηλεοπτικού ανέλαβε η Avion Films σε σκηνοθεσία Γιώργου Ζώη.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.