03 Μάι 2024
READING

Juro Pro και Leoussis αλλάζουν το κλίμα

1 MIN READ

Juro Pro και Leoussis αλλάζουν το κλίμα

Juro Pro και Leoussis αλλάζουν το κλίμα
1 MIN READ
03 Μάι 2024

Όταν εξοικονομείς εώς 40% στο ρεύμα. Όταν η απόδοση είναι υψηλή και η λειτουργία στο quiet. Όταν έχεις 10 Χρόνια εγγύηση. Τότε νιώθεις ότι πραγματικά έχει φτιάξει το κλίμα. Με αυτά τα taglines, η Juro Pro διαφημίζει τα νέα της κλιματιστικά που υπόσχονται να δώσουν άλλη διάσταση στη συνηθισμένη χρήση κλιματιστικού.

Βασικό όχημα για την προώθηση αυτή είναι η καμπάνια που εμπνεύστηκε το creative agency και εταιρεία παραγωγής Leoussis_a από το κλασικό παραμύθι «Τρία γουρουνάκια».

Στο σποτ με έντονες λανθιμικές αναφορές, πρωταγωνιστούν οι ήρωες του παραμυθιού, ο κακός λύκος και το γουρουνάκι, που με τις ιδανικές συνθήκες που προσφέρει η Juro Pro χάρη στα νέα της κλιματιστικά, αποφασίζουν να συνεργαστούν για να χτίσουν μαζί με το γουρουνάκι το σπίτι του.

Η Leoussis_a ανέλαβε εξάλλου πρόσφατα τον διαφημιστικό λογαριασμό του brand Juro Pro της εταιρείας Μαγνητική Α.Ε., του τομέα εισαγωγής και εμπορίας ηλεκτρικών οικιακών συσκευών, κλιματιστικών μονάδων και αφυγραντήρων.

Η συνεργασία τους εγκαινιάστηκε με τη δημιουργία της καμπάνιας για τα κλιματιστικά Juro Pro που προβάλλεται ήδη στην τηλεόραση, ενώ αναμένεται και σε digital.

Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Xρήστος Δημολίκας.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.