30 Απρ 2024
READING

Trending Now: All-Pink Life-Size Dollhouses

1 MIN READ

Trending Now: All-Pink Life-Size Dollhouses

Trending Now: All-Pink Life-Size Dollhouses

Σε έναν κόσμο που συνεχώς αλλάζει, τα trends κυριαρχούν. Έτσι το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει τα trends που κυριαρχούν σήμερα, δίνοντας μία ιδέα για το αύριο.

Μα τι συμβαίνει επιτέλους με την Barbie; Μια νέα καταχώριση στην πλατφόρμα της Airbnb που εμφανίζεται να έχει πραγματοποιηθεί από τον Ken-το έτετο ήμισυ της Barbie-, αποκάλυψε πώς το όνειρο κάθε μικρού κοριτσιού να μείνει στο πραγματικό Barbie Malibu Dreamhouse μπορεί επιτέλους να γίνει πραγματικότητα, προσφέροντας μια μαγική και αξέχαστη εμπειρία βγαλμένη από τις πιο τρελές φαντασιώσεις τους.

Η ροζ έπαυλη στην Καλιφόρνια διαθέτει τα πάντα, από μια πισίνα υπερχείλισης και μια υπαίθρια ντίσκο μέχρι μια κρεβατοκάμαρα με θέμα το γουέστερν – όλα ακολουθώντας κάθε λεπτομέρειεα από το διαχρονικό παιχνίδι με το κουκλόσπιτο της Barbie.

Οι επισκέπτες όχι μόνο θα ζήσουν μια μοναδική εμπειρία κατά τη διαμονή τους στην ιδιοκτησία, αλλά θα πάρουν και το δικό τους σετ από κίτρινα και ροζ πατίνια Impala και μια σανίδα του σερφ.

Το σπίτι αυτό δημιουργήθηκε και καταχώριστηκε στην δημοφιλή πλατφόρμα Airbnb για την 60ή επέτειο της Barbie το 2019 και τώρα, για άλλη μια φορά, για τον εορτασμό της επερχόμενης ταινίας Barbie.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.