03 Μάι 2024
READING

Trending Now: Kawasaki’s Naked Electric Motorbikes

2 MIN READ

Trending Now: Kawasaki’s Naked Electric Motorbikes

Trending Now: Kawasaki’s Naked Electric Motorbikes

Σε έναν κόσμο που συνεχώς αλλάζει, τα trends κυριαρχούν. Έτσι το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει τα trends που κυριαρχούν σήμερα, δίνοντας μία ιδέα για το αύριο.

Η Kawasaki Heavy Industries, η πολυεθνική εταιρεία με έδρα την Ιαπωνία που φημίζεται για το τμήμα μοτοσικλετών της, έκανε ένα τολμηρό βήμα στον τομέα των ηλεκτρικών οχημάτων με την παρουσίαση της γυμνής ηλεκτρικής μοτοσικλέτας “Sugomi” Z e-1. Συνθέτοντας έναν κομψό, μινιμαλιστικό σχεδιασμό με αξιόπιστες επιδόσεις, αυτή η μοτοσικλέτα είναι η είσοδος της Kawasaki στην αναπτυσσόμενη αγορά ηλεκτρικών δικύκλων.

Ο πυρήνας του “Sugomi” Z e-1 βρίσκεται στον κινητήρα των πέντε κιλοβάτ που ωθεί τους αναβάτες σε τελικές ταχύτητες περίπου 99 km/h. Ένα ενδιαφέρον χαρακτηριστικό είναι η ηλεκτρική λειτουργία ενίσχυσης, που διευκολύνει την ταχεία εναλλαγή μεταξύ των λειτουργιών δρόμου και οικολογικής λειτουργίας ανάλογα με τις ανάγκες των αναβατών.

Στη φιλική προς το χρήστη προσωπικότητά της συμβάλλει και η ρύθμιση διαχείρισης ισχύος. Οι αναβάτες μπορούν εύκολα να παρακολουθούν και να ελέγχουν τα επίπεδα ισχύος της μοτοσικλέτας μέσω μιας υποδοχής που επιτρέπει τη φόρτιση των αποσυνδεδεμένων μπαταριών.

Σε ένα νεύμα προς τη σύγχρονη συνδεσιμότητα, το “Sugomi” Z e-1 διαθέτει συνδέσεις smartphone, ενώνοντας την ψηφιακή και τη φυσική σφαίρα για μια βελτιωμένη εμπειρία οδήγησης. Είτε πρόκειται για μια ματιά στα επίπεδα της μπαταρίας, είτε για τον προγραμματισμό της διαδρομής σας, είτε ίσως για μια ματιά στα διαγνωστικά της μοτοσικλέτας, η συνδεσιμότητα smartphone στο “Sugomi” Z e-1 τα έχει όλα καλυμμένα.

Το “Sugomi” Z e-1 περιλαμβάνει συνδεσιμότητα smartphone, συνδυάζοντας ψηφιακά και φυσικά χαρακτηριστικά για μια καλύτερη εμπειρία οδήγησης. Οι αναβάτες μπορούν εύκολα να ελέγχουν τα επίπεδα της μπαταρίας, να σχεδιάζουν διαδρομές ή να εξετάζουν τα διαγνωστικά της μοτοσικλέτας χρησιμοποιώντας τα smartphones τους.

Έτοιμο να κάνει το ντεμπούτο του στη βρετανική αγορά, το “Sugomi” Z e-1 δεν είναι απλώς μια νέα ηλεκτρική μοτοσικλέτα – αναδεικνύει τις μηχανικές ικανότητες της Kawasaki και αποτελεί ένα βήμα προς καθαρότερες, ηλεκτρικές αστικές μετακινήσεις.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.