11 Μάι 2024
READING

Trending Now: Elios Crossover Lock

2 MIN READ

Trending Now: Elios Crossover Lock

Trending Now: Elios Crossover Lock

Σε έναν κόσμο που συνεχώς αλλάζει, τα trends κυριαρχούν. Έτσι το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει τα trends που κυριαρχούν σήμερα, δίνοντας μία ιδέα για το αύριο.

Η επόμενη γενιά ασφάλειας είναι εδώ. Το Elios Crossover Lock είναι μια αναβαθμισμένη τεχνολογικά προσέγγιση της κλασικής ταπεινής κλειδαριάς ποδηλάτου που έχει σχεδιαστεί για να βοηθά τους ιδιοκτήτες να παρακολουθούν την κατάσταση του ποδηλάτου τους, όταν το παρκάρουν και το αφήνουν χωρίς επίβλεψη.

Οι κλειδαριές περιλαμβάνουν το Bike Lock μαζί με το Luggage Lock και το Utility Lock, συνθέτοντας ένα σετ που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε διαφορετικές περιπτώσεις, από το ποδήλατο μέχρι τις βαλίτσες αλλά και ντουλάπια που δεν πρέπει να είναι προσβάσιμα για παράδειγμα σε παιδιά. Και τα τρία διατηρούν το ίδιο επίπεδο συνδεσιμότητας με την εφαρμογή στο κινητό, έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να τα ρυθμίσουν για να τους ειδοποιεί όταν ανιχνεύεται οποιαδήποτε μεταβολή status, κίνηση, παραβίαση ή αλλαγή τοποθεσίας.

Το σημαντικότερο όμως είναι ότι το Elios Crossover Lock παρέχει ειδοποιήσεις σε πραγματικό χρόνο στον χρήστη για να τον βοηθήσει να αποφύγει καθυστερήσεις, οι οποίες θα μπορούσαν να οδηγήσουν τους κλέφτες να ξεφύγουν με το ποδήλατο, την τσάντα ή τα προσωπικά τους αντικείμενα. Κάτι που κάνει και εάν κάποιος επιχειρήσει να κόψει τα καλώδιά του ή να το καταστρέψει. Η συσκευή διαθέτει μια οθόνη αφής που βοηθά τους χρήστες να την κλειδώνουν και να την ξεκλειδώνουν εύκολα. Είναι αδιάβροχη, ενώ η μπαταρία της διαρκεί μέχρι και 12 μήνες.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.