04 Μάι 2024
READING

Campaign of the Day: The Laundry Screening

2 MIN READ

Campaign of the Day: The Laundry Screening

Campaign of the Day: The Laundry Screening
1 MIN READ
03 Μάι 2024

Στην Καμπάνια της Ημέρας, το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει μια διαφήμιση που ξεχώρισε με τη δημιουργικότητά της και μπορεί να εμπνεύσει δημιουργώντας συζήτηση γύρω από το μήνυμα που επικοινωνεί.

Το Amazon Prime Video, αποκλειστικός φορέας αναμετάδοσης των αγώνων του UEFA Champions League στην Ιταλία, γιόρτασε τη μαγεία της διοργάνωσης με μια συναρπαστική πρωτοβουλία, μια ειδική ζωντανή προβολή ενός από τους σημαντικότερους νοκ-άουτ αγώνες της σεζόν στους Ναπολιτάνους φιλάθλους.

Το «The Laundry Screening», που δημιουργήθηκε από την Publicis Italy/Le Pub για το Amazon Prime Video, εξέπληξε την πόλη φέρνοντας το παιχνίδι μεταξύ της θρυλικής SSC Napoli και της Eintracht Frankfurt ακριβώς στην καρδιά της Νάπολης, στην ισπανική γειτονιά, προσφέροντας μια μοναδική καθηλωτική εμπειρία στους Azzurri.

Η ειδική προβολή οργανώθηκε να πραγματοποιηθεί σε λευκά σεντόνια, ανάμεσα στα ρούχα που βρίσκονται απλωμένα στα σκοινιά που εκτείνονται από τη μια πολυκατοικία στην άλλη στα μικρά γραφικά στενάκια της εμβληματικής συνοικίας, η οποία αποτελεί ένα από τα κύρια αξιοθέατα της πόλης με μικρές ταβέρνες και παραδοσιακά λαϊκά στοιχεία που αντανακλούν καλύτερα την ψυχή της Νάπολης και των κατοίκων της.

90 λεπτά καθαρού ενθουσιασμού, πάθους και γιορτής, που μοιράζονται η πόλη και οι οπαδοί της: ένα μοναδικό γεγονός που τραβάει την προσοχή όλων των ποδοσφαιρόφιλων. Πράγματι, ο αγώνας ήταν αξέχαστος για τη Νάπολι που έφτασε στα προημιτελικά του UEFA Champions League για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Το Amazon Prime Video άρχισε να μεταδίδει αποκλειστικά τους αγώνες του UEFA Champions League στην Ιταλία και τη Γερμανία κατά τη διάρκεια της σεζόν 2021/22 και, μαζί με το Ηνωμένο Βασίλειο από την επόμενη χρονιά, θα συνεχίσει να μεταδίδει τη διοργάνωση μέχρι τη σεζόν 2026/27. Αυτό είναι μαζί με μια μεγάλη ποικιλία ζωντανών αθλημάτων στο Prime Video παγκοσμίως, όπως το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου Premier League στο Ηνωμένο Βασίλειο, το Ligue 1 και τους αγώνες Roland Garros στη Γαλλία, τους αγώνες Κρίκετ Νέας Ζηλανδίας στην Ινδία κ.ά.

 

 

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.