04 Μάι 2024
READING

Trending Now: Comfort-Focused Luxury Dome Tents

1 MIN READ

Trending Now: Comfort-Focused Luxury Dome Tents

Trending Now: Comfort-Focused Luxury Dome Tents
1 MIN READ
03 Μάι 2024

Σε έναν κόσμο που συνεχώς αλλάζει, τα trends κυριαρχούν. Έτσι το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει τα trends που κυριαρχούν σήμερα, δίνοντας μία ιδέα για το αύριο.

Οι πολυτελείς θολωτές σκηνές έχουν αυξηθεί σε δημοτικότητα τα τελευταία χρόνια, καθώς οι πιο εύποροι και οι καταναλωτές της μεσαίας τάξης στρέφονται σε γρήγορες αποδράσεις προκειμένου να συνδεθούν με τη φύση και να ξεφύγουν από την πολυάσχολη ζωή τους στην πόλη – ακολουθώντας την αναδυόμενη τάση του glamping.

Η SpherEscape είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα μιας τέτοιας πολυτελούς θολωτής σκηνής. Με την υπογραφή του designer Artur Gaca, έχει περιγραφεί ως μια πραγματική απόδειξη της σύγκλισης του σχεδιασμού, της λειτουργικότητας και της μεγαλοπρέπειας, δίνοντας στους ενοίκους της έναν καινοτόμο τρόπο να ζήσουν την εξερεύνηση και τη ζωή στη φύση, χωρίς να απωλέσουν την πολυτέλεια.

Ο Artur Gaca αξιοποίησε υλικά με γνώμονα τις επιδόσεις τους, ώστε να διασφαλίσει ότι η SpherEscape θα παρέχει στους επισκέπτες την απαιτούμενη προστασία από τις καιρικές συνθήκες. Ο σκελετός της πολυτελούς θολωτής σκηνής είναι κατασκευασμένος από ξύλο και η σκηνή SpherEscape είναι διαθέσιμη για αγορά σε συγκεκριμένους χρωματισμούς, συμπεριλαμβανομένων των μπεζ αποχρώσεων και ενός σκούρου πράσινου.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.