03 Μάι 2024
READING

Trending Now: Bubble-Shaped Cribs

1 MIN READ

Trending Now: Bubble-Shaped Cribs

Trending Now: Bubble-Shaped Cribs
1 MIN READ
03 Μάι 2024

Σε έναν κόσμο που συνεχώς αλλάζει, τα trends κυριαρχούν. Έτσι το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει τα trends που κυριαρχούν σήμερα, δίνοντας μία ιδέα για το αύριο.

Η Lana Agiyan, βραβευμένη σχεδιάστρια και μητέρα τριών παιδιών, βασιζόμενη στη δική της προσωπική εμπειρία, αποφάσισε το 2019 να δημιουργήσει το Bubble Baby Bed. Πρόκειται για μια νέα εκδοχή της κλασικής κούνιας για μωρά που εξελίχθηκε σε έναν πολυτελή, ντιζαϊνάτο και λειτουργικό τρόπο για να εξοπλίσουν οι γονείς το σπίτι τους και να κοιμίσουν τα μικρά τους.

Αυτή η διαφανής κούνια σε σχήμα φούσκας διαθέτει χαρακτηριστικά όπως ένα στρώμα από 3D πλέγμα που πλένεται στο πλυντήριο και υποστηρίζει τη ρύθμιση της θερμότητας, τη διαπερατότητα του αέρα και την πρόληψη της μούχλας.

Όπως κάθε παιχνίδι με κλίση, η κούνια έχει τη δυνατότητα να κουνιέται απαλά από τη μια πλευρά στην άλλη – παράλληλα όμως παραμένει ασφαλής και στιβαρή, ακόμα και όταν ένας ενήλικας στηρίζεται πάνω της.

Το ξεχωριστού σχεδιασμού προϊόν επανήλθε στην επικαιρότητα καθώς ολοένα και περισσότεροι celebrities το επιλέγουν ως μια διαφορετική πρόταση για το μωρό τους, αλλά και λόγω των πρόσφατων διακρίσεών του με το Salone Satellite Award και το Well-Tech Award για την τεχνολογική του καινοτομία στην Εβδομάδα Σχεδιασμού του Μιλάνου.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.