04 Μάι 2024
READING

Campaign of the Day: WWF Conservation Collection

2 MIN READ

Campaign of the Day: WWF Conservation Collection

Campaign of the Day: WWF Conservation Collection
1 MIN READ
03 Μάι 2024

Στην Καμπάνια της Ημέρας, το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει μια διαφήμιση που ξεχώρισε με τη δημιουργικότητά της και μπορεί να εμπνεύσει δημιουργώντας συζήτηση γύρω από το μήνυμα που επικοινωνεί.

Η Accenture Song, το WWF και η C41 συνεργάστηκαν για μια μοναδική χριστουγεννιάτικη καμπάνια που παρουσιάζει τη συλλογή WWF Conservation Collection. Αυτή η συλλογή ξεφεύγει από τα συνηθισμένα χριστουγεννιάτικα πουλόβερ, προσφέροντας τέσσερα μοναδικά σχέδια κατασκευασμένα από 100% ανακυκλωμένο και βιώσιμο μαλλί, ενώ κάθε σχέδιο είναι αφιερωμένο στην προστασία ενός απειλούμενου είδους.

Το βίντεο της καμπάνιας, σε σκηνοθεσία της Alice Fassi και παραγωγή της C41, ξεκινά σαν μια κανονική ταινία μόδας με μοντέλα σε τυπικές πόζες. Ωστόσο, γρήγορα γίνεται πιο παιχνιδιάρικο, εστιάζοντας στα ιδιαίτερα σχέδια των χριστουγεννιάτικων πουλόβερ. Στη συνέχεια, τα μοντέλα αρχίζουν να μιμούνται τις συμπεριφορές των απειλούμενων ζώων που εμφανίζονται στα πουλόβερ τους, προσθέτοντας ένα χιουμοριστικό και ελκυστικό στοιχείο στην καμπάνια.

Τα μοντέλα συμπεριφέρονται σαν άγρια ζώα: ένα παριστάνει το πάντα που παίζει γύρω από ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο, ένα άλλο μιμείται τις κινήσεις μιας χελώνας, ένα τρίτο σέρνεται σαν τίγρης και το τέταρτο χρησιμοποιεί το χέρι του για να μιμηθεί τον κορμό ενός ελέφαντα. Αυτή η παιχνιδιάρικη προσέγγιση διαφέρει από τις τυπικές ταινίες μόδας, προσθέτοντας μια χιουμοριστική πινελιά.

Το σκηνικό είναι σε παραδοσιακό χριστουγεννιάτικο στυλ, κομψό και απλό, με χιόνι, χριστουγεννιάτικο δέντρο και στολίδια. Ο τρόπος με τον οποίο τα μοντέλα κινούνται σαν ζώα και αλληλεπιδρούν με αυτό το σκηνικό δημιουργεί μια ξεχωριστή και ενδιαφέρουσα σκηνή. Τα ηχητικά εφέ τόσο των Χριστουγέννων όσο και των ζώων προσθέτουν ρεαλισμό και χιούμορ στο βίντεο.

Η συλλογή “WWF Conservation Collection” φιλοδοξεί να κάνει την παράδοση του χριστουγεννιάτικου πουλόβερ πιο ουσιαστική, υποστηρίζοντας τη φύση. Η καμπάνια, η οποία είναι διαθέσιμη μέσω ραδιοφώνου, τηλεόρασης, ψηφιακών μέσων και μέσων κοινωνικής δικτύωσης, μας ενθαρρύνει να γιορτάσουμε τα Χριστούγεννα με τρόπο που βοηθά τη διατήρηση της άγριας ζωής.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.