30 Απρ 2024
READING

Trending Now: Compactly Cubical Camping Shelters

1 MIN READ

Trending Now: Compactly Cubical Camping Shelters

Trending Now: Compactly Cubical Camping Shelters

Σε έναν κόσμο που συνεχώς αλλάζει, τα trends κυριαρχούν. Έτσι το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει τα trends που κυριαρχούν σήμερα, δίνοντας μία ιδέα για το αύριο.

H βρετανική εταιρεία Caboose & Co φιλοδοξεί να αλλάξει τον τρόπο που επισκεπτόμαστε τα live events, τα ολιγοήμερα φεστιβάλ ή ακόμη και το glamping, βάζοντας ένα τέλος στις απλές σκηνές και συστήνοντάς μας το Rocket, το Scotsman, το Maverick, το Snoozy και το Superchief.

Όλα αφορούν λύσεις προσωρινής διαμονής, που μπορούν να φιλοξενήσουν από 2 έως και 4 άτομα και απευθύνονται σε επισκέπτες, οικογένειες αλλά και εργαζόμενους σε events και φεστιβάλ.

Μοιάζουν με κοντέινερ, τα οποία η βρετανική εταιρεία μετέτρεψε σε μικρά, compact διαμερίσματα, που μπορού να μεταφερθούν εύκολα, παρέχοντας άνετη και πρωτίστως, ασφαλή διαμονή. .

Διαθέτουν ένα ανθεκτικό δάπεδο στο οποίο μπορούν να τοποθετηθούν κρεβάτια και οποιοσδήποτε εξοπλισμός ύπνου, ενώ ένα ζευγάρι θυρών USB επιτρέπει στους ενοίκους να διατηρούν τις συσκευές τους συνδεδεμένες με ρεύμα. Τα παράθυρα επιτρέπουν την κυκλοφορία του αέρα, ενώ υπάρχει και ανεμιστήρας και φωτισμός LED.

Το σημαντικότερο ωστόσο στοιχείο που κάνει τις προτάσεις διαμονής της Caboose ξεχωριστές, είναι το γεγονός ότι μεταφέρονται εύκολα, στήνονται και ξεστήνονται γρήγορα ενώ μπορούν και να στοιβαχτούν σε περιπτώσεις αυξανόμενων αναγκών διαμονής.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.